Ryan Giggs si-a prelungit contractul cu Manchester United

Conform site-ului echipei Manchester United, Ryan Giggs si-a prelungit contractul cu Manchester United cu 1 an pana in 2010, atunci cand mijlocasul se va apropia de varsta de 37 de ani si va avea in spate o cariera de 19 ani de la debutul sau pentru United in prima liga,in 1991, in meciul cu Everton.
Mai bine de jumatate din viata si-a petrecut-o la Reds; din cei 35 ani, 19 au fost impreuna cu trupa lui Ferguson (in iulie 1990 a semnat cu Manchester si in martie 1991 a debutat)

Giggs a declarat pentru ManUtd.com: "sunt foarte incantat ca mi s-a oferit un nou contract" , adaugand: "ma simt in forma si savurez jocul de fotbal mai mult ca oricand. United este o echipa stimulant de tanara, iar atmosfera este grozava in vestiar. Imi doresc sa fac parte din aceasta echipa si sa obtin performante si mai mari".

Sir Alex Ferguson si-a exprimat admiratia pentru longevitatea si determinarea demonstrata de catre galez in joc : "Ryan este un adevarat profesionist; stilul sau de viata, felul in care isi poarta de grija si dorinta de a castiga intotdeauna sunt onorante pentru el si ii motiveaza pe toti copiii care isi doresc sa devina fotbalisti. Este foarte tanar prin stilul sau de joc si, cu toate ca si-ar dori sa se implice in fiecare meci, intelege ca este deopotriva in beneficiul sau si al echipei sa folosim experienta lui atunci cand conteaza mai mult. Ar fi foarte usor pentru el sa se automultumesca cu tot ce a realizat, dar nu este asa si asta spune multe despre caracterul sau si explica de ce si-a dorit prelungirea angajamentului si folosirea experientei sale".

No comments: