Jeremy Lusk - "Hart Attack Backflip" - accident mortal la 24 de ani!


Motociclistul american Jeremy Lusk de la echipa Metal Mulisha a murit marti in urma unui accident cumplit in Costa Rica.
Acesta participa sambata la o competitie de Motocross Freestyle, cand a ratat aterizarea dupa ce incercase artificiul cunoscut in FMX, sub numele de "Hart Attack Backflip".

Jeremy a fost transportat urgent la spital unde a fost operat. Medicii i-au estimat la 5% sansele de a ramane in viata. Acesta suferea de severe traumatisme cerebrale.

"In noaptea de luni spre marti el a facut stop cardiac si nu am reusit sa-l resuscitam", a declarat Jorge Fernandez, seful serviciului neurochirurgie de la spitalul Calderon Guardia din San Jose.

Poreclit Pitbull, pentru tenacitatea pe care o arata in timpul sariturilor cu motocicleta, Lusk a cazut de la o inaltime de aproximativ 10 metri in timpul concursului "X Night" care a avut loc la San Diego. Plonjat in coma artificiala, motociclistul a decedat ieri dupa ce a facut stop cardio-respirator.

Jeremy Lusk locuia in Temecula, California si era casatorit de nu foarte mult timp cu iubita sa Lauren. Jeremy Lusk a primit o multime de medalii la utlima editie a X-Games. A primit si premiul de cel mai bun rider FMX, in 2008, acordat de cititorii Transworld Motocross.

No comments: