Bautura se ia! Bianca Gascoine betiva la fel ca tatal ei vitreg Paul Gascoine?

Like father, like daughter! Urmand mai vechiul principiu conform caruia aschia nu sare departe de trunchi, fiica celebrului fotbalist englez Paul Gascoigne, Bianca, pare sa imparta aceeasi pasiune cu parintele sau: cea pentru alcool.
Nu o data, presa britanica a scris despre rebelul fotomodel in varsta de 22 de ani ca pierde sirul paharelor, insa de data asta, exista si o serie de imagini concludente.

Este vorba de o inregistrare video facuta publica in cadrul show-ului difuzat de MTV, "The Celebrity Agency", in care Bianca Gascoigne apare intr-o stare de euforie vizibila. Fiica vitrega a fotbalistului e atat de beata, incat abia se mai poate tine pe picioare. Ba mai mult, la un moment dat, chiar cade in cap. Spre norocul sau, totul se intampla pe o plaja de la malul marii, unde, se pare, tanara se afla pentru o sedinta foto. Bianca este vazuta incercand, de mai multe ori, sa se ridice dintre sezlongurile de plastic de pe nisip, insa nu reuseste. Este ajutata, intr-un final, de o alta tanara, care ii ofera un umar de sprijin si o ajuta sa ajunga in camera de hotel.

Departe de a fi stanjenita de imagini, Bianca Gascoigne a oferit rapid si o explicatie pentru situatia nu tocmai placuta pentru cariera sa de model: bause foarte mult, cat sa invinga frigul din timpul unei sedinte foto, pentru care era imbracata extrem de sumar. "Imi amintesc ca era septembrie si atat de frig incat a trebuit sa beau vodca ca sa rezist goala. Am mers mult prin apa, am inghetat, am baut, dar nu am mancat nimic, de teama sa nu mi se umfle burta tocmai la filmari", povesteste tanara, citata de presa internationala.

De altfel, fata lui Paul Gascoigne a tinut primele pagini ale tabloidelor cu escapadele sale nocturne. Fie ca erau aventuri amoroase cu diferiti barbati, mai tineri sau mai putini tineri, milionari sau simpli instalatori, Bianca Gascoigne a ajuns chiar si dupa gratii, dupa ce a fost prinsa de oamenii legii bauta la volan.



No comments: