Cea mai fierbinte WAG din Premiership este la Liverpool?


Daily STAR a prezentat o scurta analiza a fetelor/femeilor, prietene/sotii de fotbalisti odata cu inceperea sezonului in Premier League! Au plecat de la transferurile WAGurilor dintr-un oras in altul, in functie de echipa pe care au schimbat-o sotii sau prietenii lor si au terminat intrebandu-se care este cea mai sexy? Articolul este insa pro-Liverpool-women...

Un transfer notabila a reusit modelul Claudine Keane de la Spurs la Liverpool, echipa care inregimentat pe sotul acesteia, Robbie.

Pentru titlul de Queen of Premier League concureaza si splendida Abbey Clancy, 22ani, prietena intima(!) Peter Crouch, 27 ani, care a plecat de la Liverpool la în rândurile lui Portsmouth.

Astfel ca Liverpool, chiar daca a pierdut o candidata serioasa, a achizitionat o potentiala castigatoare a titlului de regina, pentru ca frumoasa Claudine - 25 ani, este o fosta finalista Miss Irlanda. Povestea de dragoste a lui RObbie si Claudine a început ?i Robbie in 2003 dup? ce acestia s-au intalnit in clubul Dublin's Lillies Bordello, echivalentul irlandez a WAGs "haunt" Chinawhite Londra.

Tot in Liverpool se afla si mama-cu-doi copii, Alex CURRAN, 25 ani, ale c?rei so? Steven Gerrard, 28, este c?pitanul echipei. Si tot aici se afla si actrita Jennifer Metcalfe, 24 ani, care "se intalneste" cu Jermaine Pennant, 25 ani.

Despre ele vorbeste autorul articolului, insa uita piesele de rezistenta: Cheryl Cole, Mrs. Redknapp sau proaspata Mrs. Rooney....

No comments: