Filippo Inzaghi hattrick in AC Milan - AC Torino 5-1

Milano orasul cu doua echipe in Champions League?

AC Milan a invins-o clar duminica seara, scor 5-1, pe Torino, intr-un meci din cadrul etapei a 31-a a campionatului italian de fotbal, Serie A.

Golurile intalnirii au fost marcate de Filippo Inzaghi (min.13, 37 si 60), Ricardo Kaka (min.68 - penalti) si Massimo Ambrosini (min.90) pentru trupa antrenata de Carlo Ancelotti, respectiv Ivan Franceschini (min.80) pentru oaspeti.

"Pippo" Inzaghi, in varsta de 35 de ani, a ajuns cu aceste 3 goluri la 11 goluri reusite in acest sezon al Serie A, in 19 meciuri jucate.

AC Milan: Dida - Flamini, Senderos, Maldini (Darmian '72), Zambrotta - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Kaka - Pato (Ronaldinho '46), Inzaghi (Shevchenko '65).

AC Torino: Sereni - Rivalta (Dellafiore '40), Natali, Franceschini, Rubin (Ogbonna '65) - Abate, Dzemaili (Samuel '46), Barone, Diana - Rosina, Bianchi.

In urma acestei victorii, "rossonerii" au urcat pe locul 2 in Serie A, la egalitate de puncte cu ocupanta pozitiei a 3-a, Juventus, si la 10 puncte in spatele liderei Inter Milano.

Cursa pentru titlu este aproape terminat?, campioana Inter Milano având un avans de 10 puncte cu ?ase etape înainte de final.


No comments: