Collection of Torrie Wilson - Hot WWE Diva & Sexy Super Fashion Model

Torrie Wilson (n. 24 iulie 1975), este o sportiv? americanc? ce evolueaz? ca wrestler în divizia Smackdown! a World Wrestling Entertainment. S-a n?scut la Boise, Idaho, are 170 cm ?i 60 de kg.

Vedeta din wrestling, Torrie Wilson are un trecut interesant. A facut atletism si modeling, dar a avut probleme grave cand venea vorba de mancare. 6 ani s-a batut cu aceste probleme, care au fost gata s-o lase la pat. Cu ajutorul medicilor, ea a reusit sa scape si s-a apucat de fitness-ul profesionist, unde a castigat si un premiu. In 1998 a devenit Miss Galaxy, spre surprinderea multora. In 1999, Torrie Wilson a intrat in lumea wrestlingului profesionist, acolo unde si-a construit o cariera de invidiat.

"Catelusii ei sunt adorabili" spun mai toti cand o vad desi nu vine decat cu un singur bichon in ring.

Desi frumoasa luptatoare nu a fost fana de mica a wrestlingului a devenit fana a lui Hulk Hogan imediat cum l-a intalnit personal. De atunci Torrie a tinut capul de afis al oricarui eveniment feminin fiind considerata si al ora actuala cea mai frumoasa femeie ce a participat vreodata la un meci de wrestling. Si meciuri a avut destule, in jur de 400.

A devenit rapid celebra datorita relatiei cu David Flair, fiul legendarului Ric Flair, a participat in meciuri in bikini, in lenjerie intima si chiar in costumatii traznite de Halloween. Dar cel mai mult s-a facut cunoscuta prin aspectul ei fizic iesit ce atinge perfectiunea, aproape o sculptura a lui Michelangelo. Si cum putea sa lipseasca o asemnea prezenta stralucitoare de la cel mai mare eveniment dintre toate, Wrestlemania?

La a XX-a editie a mai lipsit un X pentru a descrie ce s-a intamplat cand Torrie Wilson impreuna cu voluptoasa Sable le-au dezbracat pana la lenjeria intima si chiar mai incolo pe Miss Jackye si Stacy Kiebler intro bataie Playboy pana la piele! Peste doi ani, tot la Wrestlemania, Torrie Wilson a batut-o pe Candice Michele tot intr-o lupta Playboy insa de aceasta data cu perne.






No comments: