Steaua este prima echip? din România care deschide stadionul pentru vizitatori

Steaua a inaugurat, joi, proiectul prin care suporterii pot vizita stadionul ?i muzeul clubului, costul unui tichet de acces fiind de 50 de lei, comparabil cu cel al marilor cluburi din vestul Europei.

Proiectul clubului, intitulat FCSB Stadium & Museum Tour este un program de vizitare a stadionului si a muzeului oficial aflat la tribuna oficiala, acest proiect fiind similar celor de la marile cluburi europene.

Evenimentul a debutat cu o conferinta de presa organizata la ora 14:00 in sala de conferinte a stadionului, dupa care reprezentantii presei, alaturi de oficialii Stelei, au parcurs impreuna etapele programului de vizita propus suporterilor.

Pentru publicul larg, FCSB Stadium & Museum Tour a inceput, in mod oficial, vineri, la ora 10:00.

Mai jos puteti urmari toate detaliile legate de acest concept, precum si de programul de vizite si informatii despre preturile biletelor. Toate aceste informatii pot fi accesate si pe site-ul clubului, www.steauafc.com, la sectiunea Stadionul.

FCSB Stadium & Museum Tour

Ideea "FCSB Stadium & Museum Tour" s-a nascut din dorinta de a fi cat mai aproape de numerosii nostri suporteri, de a veni in intampinarea lor cu oferte cat mai atractive si mai diversificate legate de echipa lor de suflet.

Pentru a fi trup si suflet pentru culori, suporterii Stelei trebuie sa vada tot ce se intampla in cadrul clubului lor preferat. Turul stadionului si al muzeului este gandit sa fie cat mai transparent si mai deschis publicului larg, motiv pentru care va cuprinde 16 puncte de atractie:

- autocarul echipei
- terenurile de antrenament
- sala de forta
- sala pentru conferinte de presa
- acces turnicheti
- coronament stadion
- intrare tunel
- zona de flash interview
- vestiarul oaspetilor
- traversare teren (pe dalele exterioare)
- banca de rezerve
- masa presei
- lojele
- fotoliile
- muzeul
- magazinul oficial

Accesul cu camere foto si video este permis pe tot parcursul turului. Vizita se incheie la magazin, unde suporterii vor primi un suvenir din partea clubului.

In proportie de 90%, toate obiectivele pot fi vizitate, dar, in functie de programul echipei, exista si o mica posibilitate ca unul sau doua dintre cele 16 obiective sa nu poata fi vizitat (ex. Autocarul este in deplasare cu echipa, etc).

TUR INDIVIDUAL SI GRUP ORGANIZAT

Programul de vizitare:

Luni-Sambata: 10:00 - 16:00
Program la casele de bilete: 09:30 - 16:00
Orele de incepere ale turului: 10.00, 12.00, 14.00, 16.00.

Programul de vizitare se poate schimba in functie de programul echipei.

Preturile pentru "FCSB Stadium & Museum Tour" sunt urmatoarele:

Individual
- bilet intreg - 50 lei
- elevi, studenti, pensionari, abonati - reducere 50% - 25 lei

Elibererea biletului redus se face pe baza carnetului de elev, carnetului de student, cuponului de pensie, abonamentului.

Grup organizat minim 10 persoane
- bilet intreg - reducere 25% - 37.5 lei

Grupurile beneficiaza de reducerile de grup doar in cazul rezervarilor on-line sau telefonice.

Reducerile nu sunt transmisibile si nu sunt cumulative.

Pre?ul, aproximativ 12 euro, este asem?n?tor cu cel practicat de marile cluburi europene din Vest, 15 euro pe Santiago Bernabeu ?i 17 euro pe Nou Camp.

Contact:

Pentru mai multe detalii si rezervari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: fcsbtour@steauafc.com sau la numarul de telefon 021.411.46.56, interior 231 persoana de contact: Andreea Chiriloiu.

TERMENI SI CONDITII

TURUL STADIONULUI SI AL MUZEULUI NU VA FI DISPONIBIL IN ZILELE IN CARE ECHIPA STEAUA SAU ECHIPA NATIONALA JOACA PE STADIONUL "STEAUA".
- Va rugam sa va prezentati la casa de bilete speciala pentru "FCSB Stadium&Museum Tour" cu 15 de minute inaintea inceperii turului dumneavoastra. Biletele se vor elibera in baza cartii de identitate. In cazul grupurilor organizate, in baza unei carti de identitate se pot elibera pana la 10 bilete.
- Orele de vizitare se pot schimba in functie de programul echipei. Va rugam sa ne contactati pentru a verifica disponibilitatea orei la care doriti sa faceti turul.
- Confirmarile pentru rezervarile on-line pot dura 24 de ore.
- Copiii sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult.
- Sunteti responsabil de purtarea dumneavoastra in cadrul turului. Daca, in orice moment, pe parcursul turului, va purtati necorespunzator, aduceti injurii persoanelor din grupul dumneavoastra sau din afara grupului si/sau produceti pagube materiale, FC Steaua este indreptatit sa incheie turul, fara returnarea banilor si, in functie de pagubele produse, sa anunte organele competente.

"Acest eveniment se incadreaza in programul de marketing de promovare a imaginii clubului, de oferire a iubitorului de fotbal sa viziteze Arena Ghencea. Incepand de astazi, acest eveniment este deschis si se va derula aceasta activitate. In principiu, turul de stadion si muzeu este accesibil zilnic, cu exceptia evenimentelor anuntate in prealabil", a spus Valeriu Argaseala.

Presedintele "ros-albastrilor" a mentionat ca Steaua isi doreste sa isi asigure o parte din buget din activitatile de marketing ale clubului.

"Chiar vrem sa obtinem bani seriosi din treaba asta. Nu trebuie sa uitam ca suntem o societate comerciala. Este obligatoriu ca si noi, ca manageri, sa urmarim in dezvoltarea unei societati obtinerea de venituri. Un departament de marketing are ca obiect de activitate prospectarea pietii si dezvoltarea diversor afaceri in colaborare cu partenerii nostri", a explicat Argaseala.

Dupa inaugurarea noului proiect, stelistii mizeaza in special pe aportul fanilor din provincie, de la care se asteapta sa ia cu asalt stadionul. "Exista posibilitatea ca oamenii care vin din provincie in Bucuresti sa nu aiba posibilitatea sa ajunga la meciuri, astfel ca turul este un punct de atractie", a comentat Argaseala.

Oficialul gruparii din Ghencea a precizat ca Steaua a participat zilele trecutela Targul de Turism de la Romexpo, in calitate de ofertant.

Din turul stadionului nu face parte vestiarul in care se pregatesc fotbalistii Stelei, iar Valeriu Argaseala a explicat ca aceasta decizie s-a luat deoarece programul echipei ar fi fost perturbat de vizite.

La conferinta de presa de la Stadionul Steaua au mai participat jucatorii Ifeaniy Emeghara, Dayro Moreno, Pawel Golanski si Mihai Onicas, alaturi de vicepresedintele Iulian Gherghisor si directorul de marketing Bobby Durbac.

No comments: