Lacatus ii produce fractura lui Ardeleanu

Am scris despre Lacatus cu ceva timp in urma! L-am iubit pe Lacatus pentru inconstienta, poate specifica varstei pe care o avea, cu care a executat penalty-ul in finala de la Sevilla.

Ce nu pot intelege e cum Lacatus ramane "simbolul Stelei", mai nou salvatore della patria Steaua, cand are pe constiinta cel mai urat fault din fotbalul romanesc! iata-l pe Lacatus rupandu-i pur si simplu piciorul jucatorului Ardeleanu de la FCM Bacau! O intrare criminala a lui MariusLacatus, priviti ce apucaturi avea ceasta "Fiara" ordinara pe cand juca. Fault grosolan al lui Lacatus asupra lui Vasile Ardelean - fractura de tibie si peroneu. Dupa acest eveniment Ardelean s-a retras definitiv din fotbal. Steaua 2-0 FCM Bacau (20 aprilie 1999).


Lacatus este Harald Schumacher al Romaniei, portarul nationalei RFG-ului, care in semifinala cu Franta de la Campionatul Mondial din 1982 a intrat criminal la Patrick Battiston.

Daca Harald Schumacher a fost aspru criticat si blamat de lumea intreaga, inclusiv de nemti, Lacatus este iubit de stelisti! Nu o sa cad in extrema politica sau economica, dar cel putin in sport aceasta este diferenta intre stelisti/ romani si nemti!

De aceea, Steaua isi propune si trage sfori sa se califice in Liga Campionilor, iar Bayern Munchen vrea sa castige trofeul! De asta la startul preliminariilor, Romania isi propune calificarea la turneul final, iar Germania sa castige titlul mondial sau european!

No comments: