Au fost odata cele mai ravnite WAGs. Unele inca mai sunt - Partea a III-a

Am publicat in urma cu ceva timp prima parte din "Au fost odata cele mai ravnite WAGs. Unele inca mai sunt". Apoi partea a II-a, o puteti revedea AICI.

Astazi va prezint partea a III-a, si in completare la fraza de inceput"Femeile de mai jos au fost printre primele, cele mai ravnite WAGs, de la introducerea de catre englezi a termenului de WAG. Unele inca mai sunt cautate de papparazzi, va las pe voi sa le alegeti!" ar mai fi de adaugat ca unele, nici nu mai sunt WAG!

Vom trece in revista WAGs din Argentina, Portugalia si .... surpriza - Australia.
Argentina Header
Alessia Crespo
Alessia, pe care o vedeti in doua "versiuni" hair color, este maritata cu Hernan Crespo, fost jucator la Chelsea si unul din "cei mai buni 100 de jucatori in viziunea FIFA ( FIFA's best 100 present footballers).
*
Portugal Header
Helene Figo
Swedish model Helene Svedin - modelul suedez care i-a innebunit pe toti este aleasa lui Luis Figo. Impreuna au trei fete!
Jaciara - Deco
Playmakerul Barcelonei si al Portugaliei, Deco, este casatorit cu fosta lui prietena din Brazilia - Jaciara.
Merche Romero
Demuuult, demuuult, prietena oficiala a lui Cristiano Ronaldo era on/off prezentatoarea TV Merche Romero. Intre cei doi era o diferenta de 10 ani...
Australia Header
Ivana Viduka
Isi mai aduce cineva aminte de Mark Viduka? Stelistii cu siguranta! (remember Middlesborough) Impreuna cu sotia lui Ivana au trei baieti!
Sheree Murphy
Harry Kewell este insurat cu actrita britanica Shree Murphy, celebra pentru zambetul ei mare (la propriu!). S-au casatorit in Las Vegas si acum au deja trei copii.

No comments: