Michael Phelps a fost suspendat 3 luni!

V-am povestit ca Phelps a fumat marijuana! Ei bine, ce nu am apucat sa va spun este ca Michael Phelps a fost suspendat 3 luni!

Castigator a 8 medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, Michael Phelps a fost suspendat din toate competitiile pentru trei luni de catre Federatia de Natatie a Statelor Unite, dupa ce in presa a aparut o fotografie on care inotatorul fumeaza marijuana.

Am decis sa prezentam un mesaj clar al lui Michael, dupa ce a deceptionat multa lume, in special pe cei 50.000 de copii care sunt legitimati la federatia noastra si care il privesc ca pe un model de urmat si ca pe un erou”, a explicat un reprezentant al Federatiei de Natatie americane.

Forul american a suspendat ajutorul financiar acordat lui Phelps in timpul in care acesta va fi oprit de la participarea la competitii. “Michael a acceptat sanctiunile si va incerca sa ne recastige increderea”, a mai declarat reprezentantul natatiei americane.

Scandalul provocat de divulgarea in presa a fotografiei, care se presupune ca a fost facuta la sfarsitul anului trecut, l-a costat unor contracte de publicitate, cum ar fi cel cu compania de alimente si cereale “Kellogg Co”.

No comments: