DANICA PATRICK in Sport Illustrated Swimsuit Issue 2009

Danica Sue Patrick - nascuta pe 25 martie 1982 in Beloit, Wisconsin), casatorita cu Paul Edward Hospenthal, este varianta feminina americana pentru "auto racing driver", si participa in IndyCar Series. Patrick a castgat de doua ori titlul de Rookie of the Year in 2005 la Indianapolis 500 si 2005 IndyCar Series. In May 2006, si-a publicat cartea autobiografica, Danica: Crossing the Line. In 2008 a castigat Indy Japan 300, Patrick devenind prima femeie care a castigat o cursa de Indy car.

USF1, noua echipa de Formula 1 care isi va face debutul in 2010, si-a manifestat interesul de a semna un contract cu Danica Patrick, pilot de sex feminin in IndyCar.

Proiectul unei echipe americane in Formula 1 prinde din ce in ce mai mult contur dupa ce Ken Anderson, unul dintre sefii team-ului, a dat publicitatii mai multe informatii despre viitorul echipei.

Oficialul american a confirmat ca echipa spera sa obtina semnatura pilotului de sex feminin Danica Patrick, care a castigat anul trecut o cursa de monoposturi in IndyCar.

"Danica Patrick beneficiaza de foarte multa atentie din partea presei. Tony George (n.r - presedintele Indianapolis Motor Speedway) ar innebuni probabil daca as lua-o pe Patrick din Indycar, dar vom vedea. Nu stiu daca ea vrea sa faca asta. Cu siguranta ne-ar face placere sa o testam", a declarat Anderson pentru Associated Press.

USF1 se va lansa oficial pe 24 februarie, iar bugetul anual se va cifra la aproximativ 50 de milioane de euro. Anderson sustine ca echipa va avea in jur de 100 de angajati, iar printre numele vehiculate drept posibili piloti se numara si Scott Speed (n.r - fost pilot al Scuderiei Toro Rosso), Conor Daly si Josef Newgarden.

No comments: