Arpad Paszkany vrea taxa de prima inmatriculare de la Ferrari 599 GTB Fiorano

Arpad Paszkany solicita statului roman, in plina criza financiara, suma de 15.404 lei (aproape 4.000 de euro), bani care reprezinta taxa de prima inmatriculare a unui Ferrari 599 GTB Fiorano. Bolidul a fost achizitionat de patronul de la CFR Cluj, anul trecut din Italia, pentru 270.000 de euro.

În aceste zile, Paszkany î?i petrece concediul departe de ?ar?, în Golful Persic, unde 15.404 lei reprezint?, probabil, doar banii de buzunar ai omului de afaceri pe durata sejurului.

Ferrari 599 GTB Fiorano

“Subsemnatul Arpad Paszkany, prin prezenta va rog sa obligati Directia Generala a Finantelor Publice Cluj sa imi restituie suma de 15.404 lei achitata de subsemnatul cu titlul de taxa de prima inmatriculare pentru autoturismul marca Ferrari 599 GTB FIORANO F1 Coupe, achizitionat in ianuarie 2008 in sistem leasing. Masina a fost achizitionata din Italia, tara membra a UE”, se scrie in plangerea facuta de milionarul in euro

.Ferrari 599 GTB Fiorano

Doleantele lui Arpad Paszkany nu se opresc aici. Acesta doreste sa primeasca si dobanda aferenta perioadei in care i-a fost retinuta taxa de prima inmatriculare. Totul pentru ca Iuliu Muresan si viitorul antrenor sa aiba fonduri suficiente pentru campania de achizitii. Altfel, garajul patronului de la CFR Cluj mai contine si alte masini cu care se poate mandri: un Cadillac Escalade, un Mercedez-Benz GL Class si unul ML Class.

No comments: