Steaua, Lacatus, one year ago!

In urma cu un an, Marius Lacatus a venit sa salveze Steaua! Casele de pariuri aveau cote optimiste, ca nu va rezista pana la sfarsitul anului 2007. Ei bine, el a demisionat in aceeasi luna in care a venit la Steaua, dar un an mai tarziu! Pentrunoi toti si special pentru stelisti, iata filmul venirii lui Marius Lacatus la Steaua:
Lacatus, antrenorul, inainte de venirea la Steaua:

Marius Lacatus, "Fiara", s-a intors in Ghencea:
In urma înfrângerii Stelei de la Cluj, scor 2-1, Gigi Becali a hotarât sa-l schimbe pe Massimo Pedrazzini din functia de antrenor principal, în locul acestuia fiind adus Marius Lacatus.
Gigi Becali i-a dat întâlnire lui Marius Lacatus la stadionul din Ghencea, unde i-a propus functia de antrenor principal al stelistilor. Nu înainte ca fostul antrenor Cosmin Olaroiu sa fie consultat, Oli transmitându-i lui Gigi Becali ca Marius Lacatus este cea mai buna solutie. Dupa ce partile s-au înteles, Gigi Becali l-a prezentat imediat jucatorilor pe noul antrenor al Stelei. Marius Lacatus a avut un salariu de 200.000 de euro, iar în cazul în care ar fi reusit sa câstige campionatul, atunci el ar mai primit un bonus de înca 200.000 de euro. Sunt sigur ca suporterii îl vor sustine neconditionat pe Marius Lacatus”, credea latifundiarul din Pipera. De altfel, Becali a intentionat ca prin aceasta mutare sa reatraga sprijinul fanilor, tot mai multi fiind cei care-l contestau, si totodata sa recupereze din capitalul politic pe care l-a pierdut în urma scandalului cu Hagi.
Marius Lacatus a fost prezentat oficial la Steaua:

“Este o zi foarte importanta in viata mea de antrenor, pentru ca stiti cit mi-am dorit sa ajung sa antrenez Steaua. Depinde numai de noi, staff-ul tehnic si jucatori, cit vom ramane la Steaua. Si rezulatatele sint importante. Nu e nici usor, dar nici greu si daca jucatorii vor juca din noua ce trebuie, Steaua va junge acolo unde ii este locul. Chiar daca as fi fost sub contract, as fi venit la Steaua, pentru ca este o oportunitate prea mare”, a spus Marius Lacatus la prezentarea sa oficiala in functia de antrenor al ros-albastrilor.
Pe 29 octombrie 2007, Marius Lacatus a condus luni primul antrenament ca tehnician al echipei din Ghencea, chiar pe terenul num?rul 7 din Complexul Sportiv Steaua.
Au participat la antrenament ?i secunzii Mihai Teja ?i Massimo Pedrazzini.






No comments: