De ce vreau sa castige AS Roma anul acesta Il Calcio?

Maine este ultima etapa la italieni. Internazionale Milano si AS Roma sunt despartite de un punct si vor juca, ambele, in deplasare, la Parma si Catania. Chiar daca Walter Zenga, antrenorul Cataniei, va incerca sa ajute pe Inter, pregatind foarte bine partida cu AS Roma, imi doresc totusi o victorie a echipei din "Cetatea Eterna", pentru ca ubita lui Panucci, Rosaria Cannavo, e gata sa se dezbrace daca AS Roma castiga titlul in Italia!

Frumoasa Rosaria Cannavo vrea sa se dezbrace daca Roma castiga titlul in Italia. Indragostita pana peste cap de fundasul Romei Christian Panucci, Rosaria vrea sa ii faca acestuia o surpriza la finalul meciului cu Catania care ar putea decide titlul in Italia. La un punct de liderul Inter, Roma inca mai are sanse la tilu daca echipa lui Chivu se incurca cu Parma. Ultima bomba care s-a inscris pe lista fetelor ce doresc sa ofere un numar de striptease, este Rosaria Cannavo, o infocata fana a Romei.

"Daca Roma va castiga titlul anul acesta, ma inscriu prima pe lista candidatelor la striptease pentru suporteri. Consider ca este o dovada de atasament pentru echipa pe care o sustin si pentru suporterii ei”. Vezi o galerie foto cu Rosaria Cannavo!

No comments: