Pe gaura cheii (2) - stirile lunii februarie

Continuam astazi cu prezentarea stirilor lunii februarie, episodul 2:
Rooney tocmai s-a imbogatit!
Iata cum a reusit Coleen McLoughlin sa castige o mica avere fara sa faca nimic special... si noi care o credeam o alta iubita/nevasta - gasculita de fotbalist, suntem nevoiti sa recunoastem ca fata s-a descurcat bine. Cei doi amorezi au vandut in exclusivitate drepturile de difuzare reportaje de la nunta lor pentru fabuloasa suma de 2.5 milioane lire. In caz ca va intrebati, nici macar Posh Spice si Beckham nu au fost in stare sa obtina atata bani de la nunta lor!!

Vi se par cumva cam multi banuti aruncati pe apa sambetei? Poate, dar publicatia care a licitat si a obtinut drepturile exclusive sustine ca va obtine profit cel putin dublu din reportaje TV si vanzari de reviste pe aceasta tema in intreaga lume. Mmmm, sunt sigur ca Posh si Becks le-ar fi adus profit si mai mare....

Nu se poate spune insa ca Rooney si Coleen sunt stramtorati si au apelat la aceasta solutie ca sa traiasca si ei decent. Rooney castiga 100 000 lire per saptamana, iar Coleen si-a creat propriul ei brand din vanzarea de carti, parfumuri si un deal cu Asda.

Banii oferiti de publicatie vor fi folositi pentru cheltuielile de nunta si mai ales pentru a plati garzile de corp, ce au sarcina de asigura o securitate beton la eveniment, astfel incat toti invitatii - celebritati la randul lor - sa nu se simta jenati in nici un fel de plebe.

No comments: