BORCEA Last Romanian "Activist"

A fost LAZIO, asa cum a vrut Borcea. Si Borcea a mai incasat o palma! De data asta alaturi de el si Dinamo, si fotbalul romanesc.


Olteanul din satele Valea Boului (actual Maiag) si Urda, care apartin de comuna Cruset din judetul Gorj, autointitulat Leonidas Borcea, adeptul cuvintelor mari si nefondate, ar fi avut un viitor stralucit si ca membru de partid. Printre ultimele declaratii inainte de returul cu Lazio ale celui supranumit "conducatorul suprem al Spartanilor": "Dinamo a crescut ca viteazul din poveste. Acum este la maturitate ?i trebuie s?-?i dea m?sura valorii la cel mai înalt nivel"


Intr-un butic, cum era supranumita Dinamo, asa cum a facut-o Borcea, (plus Netoiu, plus Giovani) , jucatorii nu au nici timp, nici unde, sa creasca. Intr-un campionat, cu meciuri intre parteneri (sau aliati, cum doriti!) in nici un caz! Intr-un an cum era pana acum, pentru ca apoi erau vanduti? Nici macar! Noroc cu Gigi, care a tinut de jucatori, Borcea intelegand ca ar putea face bani mai multi. Bani - productii record, daca se poate! Si astfel, in ultimii ani randamentul jucatorilor dinamovisti a fost mai mereu departe de cel al jucatorilor stelisti si chiar rapidisti, cei care au realizat coeficientul UEFA de azi.


Borcea are gura mare si atat. El nu va fi niciodata un Manager pentru Dinamo. Folosind cuvinte mari, facand afirmatii nefondate poti castiga bani, dar niciodata nu poti fi un manager bun!

No comments: