Bet Steaua Bucharest: Back in the big time

In seara aceasta STEAUA Bucuresti intalneste formatia bielorusa BATE BORISOV in mansa secunda a turului trei preliminaral Ligii Campionilor. STEAUA pleaca favorita, indiferent de declaratiile fotbalistilor bielorusi, indiferent de ce s-a intamplat in ultima saptamana cu Hagi&comp.

Problema care se pune este a numarului de goluri. Si pentru cei ce pariaza, OVER 2.5 (peste 2 goluri) va fi varianta castigatoare! BATE e condamnata sa marcheze, daca vrea sa mearga mai departe si STEAUA va profita si va marca pentru cei 30.000 de spectatori care vor fi la acea ora pe stadion!

STEAUA are teluri inalte, primavara in Liga, iar despre BATE si o potentiala calificare a bielorusilor in Liga s-a scris dupa ce STEAUA a obtinut o remiza in deplasare, asa cum s-a scris despre o calificare a lui Dinamo dupa un egal la Roma. Sa pastram proportiile, BATE nu e LAZIO, si nici STEAUA nu e DINAMO!!! Experienta jucatorilor stelisti, semifinale Cupa UEFA si grupele Ligii Campionilor, este net superioara dinamovistilor, dar mai ales net superioara lui BATE Borisov.

STEAUA va invinge in seara asta, vom vedea goluri - sigur OVER 2.5, si ... du-te STEAUA cat mai sus pana aproape de vara de la anul!

No comments: